Skandinavia – koostuu Tanskasta, Suomesta, Ruotsista, Islannista ja Norjasta – on ainutlaatuinen kohde, joka on koettava, jotta se voidaan ymmärtää todella.

Tanska on pienin näistä Skandinavian maista ja Pienen merenneidon koti yhdessä muiden satujen kanssa. Tämä maa on uskomattoman rikas historia. Se tarjoaa kävijöille epätavallisen yhdistelmän vilkkaita kaupunkeja, jotka ovat täynnä moderneja rakennuksia rauhallisen maaseudun rinnalla, ja jotka ovat hajallaan historiallisiin kohteisiin, kuten linnoituksiin ja linnoihin.

Anaali Vitun Goth PAWG Metsässä

Jos olet musiikin tuntija, voit varmasti nauttia yhdestä lukuisista ympäri vuoden järjestetyistä musiikkifestivaaleista, mukaan lukien aina suosittu Roskilde-festivaali. Näihin musiikkifestivaaleihin kuuluu laaja valikoima musiikkia: blues, gospel, klassinen, irlantilainen, rock, jazz, country, folk ja blues. Suurimmat musiikkifestivaalit järjestetään vuosittain kesäkuusta elokuuhun, ja syyskuussa sitä seuraa runsas Århus-festivaali, johon sisältyy perinteinen viikinkifestivaali. Århus-festivaali on kokemus, jota ei kannata jättää väliin, ja siinä on turnaus, jeesterit ja runsas runsas perinteinen juhla.

Suomi, myös hieno sekoitus vuosisatojen vanhaa kulttuuria ja modernia muotoilua, on täynnä kiehtovia kaupunkeja, jotka ovat hajallaan ympäri maaseutua. Matka Helsingin ulkopuolelle löytää Lapin erämaa tai henkeäsalpaavat järvet itään. Vain puolentoista tunnin päässä Helsingistä voit löytää itsesi kauniista Iittalasta, joka on kotona maailman hienoimmista lasimalleista. Tämä alue on täynnä hienointa lasinpuhallusta ja monia paikallisten taiteilijoiden hienoja lasinäyttelyitä.

Vieraillessasi Suomeen sinun on vain koettava rentouttava, mutta innostava, perinteinen sauna. Löydät nämä osan useimmista Skandinavian luksusmatkoista.

Tällaisilla uskomattomilla vesillä ympäri Suomea voit pilata itsesi vuokraamalla jahdin purjehtimaan rauhallisten saarien ympärillä muutamaksi päiväksi? tai viikkoa! Tarjolla on myös monia jännittäviä luksusristeilyjä Suomesta.

Usko tai älä, Ruotsilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin Ikealla ja ABBA: lla. Klassinen Göteborgin kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen huippumuotoilunsa, ostosten ja Göteborgin oopperan takia. Vaikka et halua oopperaesitystä, moderni, näkyvä Göteborgin oopperatalo on itse vierailun arvoinen. Sen sijaan Malmössä, vain 20 minuutin päässä Tanskan Kööpenhaminasta, on mannermainen ilmapiiri. Tämä on ihanteellinen paikka rentoutua viiden tähden lomakeskuksessa, näkymä kosmopoliittiselle merenrannalle. Vaikka tällä alueella on tarjolla monia aktiviteetteja, se on myös ihanteellinen paikka päästä pois ja rentoutua, siemaillen cappuccinoa tai lasillinen hienoa viiniä katsellessasi paikallisia kalastusveneitä.

Todellinen Amatööri Suihinpano 23 bustier

Islanti tunnetaan puhtaista kaupungeistaan ja ystävällisistä paikallisista asukkaistaan, luonteestaan, taiteestaan, festivaaleistaan ja muotistaan. Todellisen skandinaavisen kokemuksen saamiseksi voit kävellä jäätiköllä tai katsella valaiden katselua ja seurata sitä nauttimalla palkittuja gourmet-ruokia. Suunnittelijamuotitaloista löytyy myös erilaisia gallerioita ja museoita.

Olennainen osa mitä tahansa Skandinavian ylellisyyttä tarjoavaa lomaa on rentoutua yhdessä Islannin monista ulkouima-altaista.

Skandinavian pohjoispäässä on Norja, missä sää on yllättävän leuto, kun otetaan huomioon sen läheisyys pohjoisnavalle. Täällä voit tutustua Norjan kuuluisten taiteilijoiden historiaan, tutustua runsaisiin vuonoihin, kokea koiran kelkkailua – tai vain katsella koiran kelkkailua toiminnassa sivuun.

Jos olet koskaan ajatellut, että luksuslomat eivät sisällä junamatkoja, mieti uudestaan! Junamatka Norjan Bergenin ja Oslon välillä on melko uskomaton, ja sitä on kuvattu kaikkialla maailmassa mukavimmaksi ja kauneimmaksi junamatkaksi. Sinut viedään korkeassa korkeudessa joidenkin houkuttelevimpien Skandinavian erämaiden läpi, jotka varmasti jättävät sinut kadonneiksi sanoiksi.

Yhdessä valittujen 5 tähden Skandinavian hotellien kanssa, tällä alueella on monia erinomaisia mökkejä. Psykologiaartikkelit ovat ihanteellisia ylelliselle häämatkalle. Mitä viidestä Skandinavian maasta olisi parasta käydä – jokaisella on jotain henkilökohtaista tarjota. On syytä antaa riittävästi aikaa käydä näissä Skandinavian kauneuksissa – et tule katumaan!