Vammaisille pääsyssä lomaa Suomeen ei voida ylittää. Tämä on kaunis ja eteenpäin suuntautuva maa, joka on tehnyt monista sen sivustoista saavutettavissa.

Suomi on yksi suosituimmista lomakohteista Can Be Done -sivustolla. Se on ennakoiva ja edistyksellinen maa, mutta se on myös uskomattoman kaunis villin talvimaiseman kanssa. Niille, jotka etsivät ainutlaatuista lomaa, josta pääsee helposti liikuntarajoitteisille, lomat Suomeen ovat erinomainen vaihtoehto, ja meillä on joitain fantastisia vaihtoehtoja, jotka voit harkita.

Saavutettavuus ja osallisuutta

1970-luvulta lähtien Suomi on työskennellyt kovasti vakiinnuttaakseen itsensä tasa-arvon ja saavutettavuuden edelläkävijäksi. Muutaman viime vuoden aikana monet kaupungit ympäri maata ovat tehostaneet ponnistelujaan ja tehneet kulttuurikohteistaan, rakennuksistaan ja palveluistaan helposti kaikkien saatavilla vammaisista tai iästä riippumatta. Tämä on erityisen havaittavissa suurkaupungissa Helsingissä, joka on erittäin helppo navigoida ja sovittaa pyörätuolin käyttäjille. Koska olet tärkeä osa maan identiteettiä, huomaat myös, että suomalaiset ovat yleensä erittäin avuliaita ja vieraanvaraisia – mikä lisää vain maan viehätysvoimaa.

Saavutettavat kulttuurikohteet

Kulttuuri ja matkailu ovat tärkeimmät parannuskohteet – tämä on erityisen hyvä uutinen vähemmän liikkuville turisteille, koska tiedän, että vieraiden tuntemattomien maiden vierailu voi olla pelottava, kun esteettömyydestä on kysymys. Saavutettavat sisäänkäynnit ja uloskäynnit, wc: t, istuimet, opasteet ja kuulon induktiosilmukat ovat kaikki yleisiä paikkoja monissa tärkeimmissä turistikohteissa.

Jopa historiallisia rakennuksia on mukautettu, mukaan lukien kuuluisa Helsingin katedraali, jossa nyt on puinen luiska kirkon toisella puolella. 700-vuotiaan Turun linnaan pääsee nyt myös kunnostetun sisäänkäynnin, hissin ja wc: n ansiosta. Aiemmat asiakkaat ovat löytäneet nämä alueet erittäin helpoiksi ja nautinnollisiksi.

Musiikkifestivaalit

Jos olet musiikin ystävä ja osa satunnaista festivaalia, kannattaa ehkä suunnitella matkasi yhden Suomen vilkkaan musiikkifestivaalin ympärille. Elokuun suositussa Helsingin Flow-festivaalilla on sivusto, joka on suunniteltu pyörätuolin käyttäjien mielessä, mukaan lukien päälavan podium, jotta saat keskeytymättömän kuvan isoista näytöksistä. Pyörätuolissa avustajat voivat saada ilmaisen lipun Flowen, mikä on mahdollista myös Turun Ruisock-festivaalilla heinäkuussa.

Mahtavat ulkoilmat

Suomi tunnetaan ehkä parhaiten arktisesta arktisesta taustastaan, joka saattaa antaa sinun ajatella, että se ei ole erityisen ihanteellinen paikka vammaisille matkailijoille. Yllättyit kuitenkin onnellisesti, koska monet kansallispuistot ja muut ulkoalueet ovat pyrkineet mukautumaan kaikille. Jopa ulkona ulkona, löydät luontopolkuja, joissa on leveät ankkuritaulut, ramppeja ja kaiteita uima-alueilla, sekä mökkejä ja mökkejä, jotka ovat pyörätuolinystävällisiä. Vammaisille pääsyllä loma täällä voi olla yksinkertaista ja stressitöntä – etenkin verrattuna muihin kohteisiin.

Arktinen pääsy

Jopa syvälle arktiselle alueelle pääseminen ei aiheuta liikaa asiaa Suomessa. Lapin villissä talviympäristössä on elinvoimainen ja värikäs pääkaupunki nimeltään Rovaniemi, jossa on monia hauskoja ulkoilua ja kulttuurikohteita. Vammaiset matkustajat voivat pienellä avulla ja ennakkoilmoituksella aloittaa moottorikelkkailuretkiä, porosafareja ja helposti kiertää vilkkaan ja hauskan kaupungin keskustaa. Pyydä meitä sisällyttämään nämä retket matkasuunnitelmaasi!

Meillä on valikoima esteettömiä hotelleja Suomessa, jotka tekevät matkastasi rentouttavan ja helpon vammaisten pääsyn suhteen. Lomat täältä ovat kerran elämässä -elämyksiä, ja ne tarjoavat sinulle villin kauneuden, jota et ole koskaan ennen nähnyt. Ota yhteyttä joukkueeseemme tänään numerolla 020 8907 2400 saadaksesi lisätietoja tästä ainutlaatuisesta psykologiaartikkelista, progressiivisesta ja vaikuttavasta maasta.