Vilkkaat kaupungit, muinainen arkkitehtuuri, kauniit rannat ja mahtavat vuoret tekevät Euroopasta kiehtovan matkakohteen. Jos suunnittelet eurooppalaista lomaa, olet todennäköisesti huomannut, että päättäminen minne voi olla pelottavaa. Yksi tapa päättää on tehdä siitä makuasia. Anna näiden luokkien auttaa sinua valitsemaan parhaat eurooppalaiset kohteet.

Parhaat rannat

Upeat rannikot, estesaaret, meret ja lahdet, jotka ulottuvat Pohjois-Atlantilta Välimerelle, antavat rannalle rakastavan vaikean päätöksen. Kestää muutaman eliniän käydäksesi heissä kaikissa, joten valitse sinun.

Jos etsit luonnonkauniita rantoja, joissa on paljon auringonpaistetta, luontoa ja hiljaisia lahtia, Cassis on täydellinen kohde. Helmenä tunnettu Etelä-Ranskassa, se sijaitsee Ranskan joen ja Provence-Alpes Côte d’Azurin alueella. Nauti useita rantoja ja puroja, kuten En Vaun puro, Port-Mioun calanque ja Cortonin, Arenan ja Grande Merin rannat. Cassisin Bestouanin rannalla näkymä Cassisin satamaan on upeita hotelleja, joita ympäröivät sateenvarjot. Käy tällä Ranskan alueella lentämällä Marseillen lentokentälle alle tunnin päässä. Löydät upeita retkiä ja aktiviteetteja Ranskan Rivieralla. Se on Välimeren läheisyys antaa sinulle mahdollisuuden kokea alueen kasinoristeilyjä.

Kaupunkikuva

Kimaltelevat kaupungit ympäri Eurooppaa ovat täynnä historiaa, museoita, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää, jos etsit kaupunkilomaa. Kokemalla kulttuuria suuressa kaupungissa on mahdollisuus ihailla sen ainutlaatuista kulttuuria mielenkiintoisimmalla tavalla.

Majesteettisen ja omituisen välillä sijaitseva Brysselin kaupungin maisema on kaleidoskooppi 1800-luvun kartanoista, 1960-luvun art deco -julkisivuista, hohtavasta lasista ja jugend. Taidetta on kaikkialla vanhoissa rakennuksissa, jotka on muunnettu nykytaiteen gallerioiksi, ja nuoret taiteilijat parvivat tänne näyttämään töitään. Parhaat kokemukset paikallisesta kulttuurista ovat Marolles-kaupunginosassa. Aikaisemmin työväenluokan naapurustossa se on menettänyt vähemmän etuoikeutetun kuvansa funky-kauppojen ja intiimien kahviloiden kanssa. Bruxellois-hahmo on edelleen elossa muutamassa alakaupan kahvilassa, joissa voit maistella etanat, kaupungin taru olut ja puoli-en-puoli, sekoitus valkoviiniä ja samppanjaa. Koe Brysselin yöelämä jugend-tavernoissa ja kuumissa tanssiklubissa, joissa on intiimejä baareja ja “chill out” -huoneita. Mini-Eurooppa on tärkeä nähtävyys, jota ei kannata jättää väliin. Tässä kiehtovassa puistossa on pienoismallistoja Euroopan tunnetuimmista maamerkeistä. Noin 350 rakennusta ja 80 kaupunkia ovat edustettuina.

Paras piilotettu helmi

Eurooppa on täynnä piilotettuja jalokiviä kaikissa maissa. Viehättävät kaupungit syrjäisen radan ulkopuolella voivat olla kiehtovia paikkoja oppia paikallista kulttuuria upeissa ympäristöissä.

Joet, mäet ja maatalousmaa tekevät Andalusiasta yhden Espanjan kauneimmista alueista. Sevillan, Málagan, Cordoban ja Cadizin kaupungit ovat vähemmän tunnettuja paikkoja, jotka sopivat täydellisesti kulttuurisiin ja gastronomisiin kokemuksiin. Siirry Tabernas-autiomaahan Almeriassa, joka on suosittu elokuvapaikka, joka tunnetaan nimellä “Espanjan villi länsi”. Vieraile varmasti Setenil de las Bodegasissa, pienessä 3000 asukkaan kylässä, joka asuu kalkittujen kalkittujen kalkittujen talojen kanssa. Monet tämän yllättävän kylän ihmiset ovat rakentaneet kotinsa valtavien kallioiden alle uuden katon korkeiden kustannusten välttämiseksi. Kukkulan laella sijaitseva linna oli arabien linnoitus. Vain 20 kilometrin päässä sijaitseva Rondan piilotettu helmi on toinen vierailun arvoinen kaupunki tässä lumoavassa maakunnassa. Pääset tälle alueelle varaamalla lennot Malagaan tai Jereziin.

Riippumatta matkustusmaustasi, olet varmasti kiehtonut eurooppalaisesta lomasta. Löydät paikat, joihin voit palata muistoissasi, ja kaipaavat löytää lisää.