8 Skandinavia liittyy Pohjois-Euroopan niemimaan sisäisiin maihin, Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Islantiin. Näillä kansakunnilla ympäri maailmaa on samanlaisia kulttuurisia piirteitä, ja heillä on jopa lippuja ja kieliä, jotka ovat paljon samanlaisia. Yhdessä heidät tunnetaan myös pohjoismaisina maina ympäri maailmaa.

Skandinavia liittyy Pohjois-Euroopan niemimaan maihin, Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Islantiin. Näillä mailla on samanlaisia kulttuurisia piirteitä, ja heillä on jopa lippuja ja kieliä, jotka sattuvat olemaan samanlaisia. Yhdessä niitä kutsutaan myös Pohjoismaiksi.

Nyt on erikoinen matka tulossa!Lähden marraskuun

Matka Skandinavian ympärillä on todennäköisesti vain yksi sellainen, joka käyttää jännittävää näkymää pohjoisvaloihin tai Aurora Borealiksen. Tämä on todella miellyttävä luonnonilmiö, jossa taivas näyttää surrealistiselta, monivärisiltä valoverhoilta. Se tapahtuu yleensä maaliskuusta, huhtikuusta, syyskuusta ja lokakuusta.

Mutta jos jokin tietty ei ole onni riittävä todistamaan revontulet, voit löytää kuormien muita, vähemmän lyhytaikaisia nähtävyyksiä, joita Skandinavia tarjoaa. Islannin kuumat lähteet, Norjan vuonot, Ruotsin vuoristohiihtokeskukset ovat vain muutama näistä nähtävyyksistä. Siellä on myös paljon miellyttäviä nähtävyyksiä: puistot, linnanrauniot, katedraalit, puutarhat ja museot. Erilaiset aktiviteetit, kuten hiihto, vaellus ja osallistuminen Skandinavian festivaaleihin, ovat erittäin muodikkaita ja nautinnollisia.

Mainitsemisen arvoinen on myös yksi poikkeuksellinen orgaaninen esiintyminen alueella: keskiyön aurinko. Tämä näkyy loputtomina kesäpäivinä pohjoisimmilla alueilla, erityisesti Norjassa.

Norja, “Viikinkien maa”, on saaristo, joka tunnetaan syvistä vuonoistaan (jatkettu ohut sisääntulo jyrkillä sivuilla) ja puukirkoista. Sen pääkaupunki on Oslo, josta vain voi mennä tunnetulle Akershusin linnalle ja linnoitukselle, paljon museoita ja kasvitieteellisiä puutarhoja.

matka maalausten taakse – Finn

Skandinavian maissa Tanska voisi olla pienin ja eteläisin. Suurin osa Tanskasta on matala ja litteä, ja siellä on joitain mäkisiä alueita. Maa sisältää Jyllannin niemimaan ja paljon yli 400 saarta. Se kattaa lisäksi Färsaaret ja Grönlannin. Tanskan merkittäviä nähtävyyksiä ovat tuulimyllyt ja tavanomaiset perinteiset olkikattoiset mökit, jotka ovat hajallaan ympäri maata.

Ruotsi on Skandinavian suurin maa, sekä alueellisesti että väestön suhteen. Norjan tavoin se käsittää myös useita saaria. Rahastot ovat Tukholma, josta löytyy viehättävä keskiaikainen kaupunki nimeltä Gamla Stan, ja ulkomuseo / puisto, jota kutsutaan Skanseniksi. Ruotsissa on muutama vuori, puro ja hiihtokeskus.

Retki Skandinavian ympäri voi alkaa ihanteellisesti Tanskassa Kööpenhaminassa, josta tulee pääasiassa tavoitettavissa oleva piste ja eteläisin. Kööpenhamina on houkutteleva sijainti, Tanskan rahastot ja kulttuurikeskus. Sillä on houkutteleva teemapuisto, josta käytetään nimitystä Tivoli Gardens. Christiania, erityinen “vapaa kaupunki” Kööpenhaminassa, on myös tutustumisen arvoinen.

Yksi henkilö voi sitten siirtyä Tukholman ruotsalaisiin rahastoihin, mieluiten junalla. Seuraava pysäkki olisi Oslo, Norja. Sen lukuisat museot ovat mielenkiintoisia, kuten Kon-Tiki-museo ja myös Viking Ship Museum. 1 on myös muistettava pysähtyä Metropolis-talon vieressä, mikä on huomattava paikka Nobelin rauhanpalkinnon jakamiselle.

Oslon jälkeen suunnata Bergeniin, luonnonkauniiseen rannikkokaupunkiin, joka on Norjan toiseksi suurin sijainti. Bergenille on annettu tunnustusta siitä, että se on Euroopan elintapojen kaupunki vuonna 2000 ja myös koko maailmanperintökaupunki. Koostaan huolimatta Bergen on todella kävelymatkan metropoli, joka käyttää maaseudun tuntumaa.

Sitten sinkku voi matkustaa Helsinkiin lautalla Tukholmasta. Helsinki on usein erittäin moderni satamakaupunki, jossa on lukuisia miellyttäviä puistoja ja kirkkoja.